EXPOSICIONS: ELS ANIMALS DE GRANJA

Cada dia un o dos nens de la classe porten informació sobre el nostre projecte i l'exposen davant el grup.
La Laia ens ha parlat del Pollet i  en Miquel  de l'ànec. Mireu quines xulades de treballs!
L'Àngel ens parla del cavall i la Daniela d'alguns animals de la granja i el que ens aporten als humans. Han sigut unes exposicions molt maques!!
 La Gisela ens ha parlat del conill. Quan ha acabat la seva eposició hem pogut tocar palla que ha portar  la classe!! Mireu quina xulada!!
 El Marc i l'Adrià ens han parlat de diferents animals de la granja i què ens aporten als humans. Han portat uns treballs molt macos!!
 L'Eloy ens ha portat una granja molt xula plena d'animals i ens ha explicat una mica de cada un dels animals que apàreien en el seu treball. Mireu quina xulada!

 L'Alma ens ha parlat dels conills i ha portat una maqueta d'una granja. El Néstor ens ha parlat dels cavalls. L'Eva ens ha parlat de la vaca i ha portat una granja. Mireu quines xulades!
 La Nora ens ha explicat moltes coses sobre les vaques. La Lucía ha fet la seva exposició sobre el porquet. Estem aprenent moltes coses!!
 L'Ivan ens ha parlat de diferents animals de la granja, què mengen  i què optenim d'ells.


El Dario i l'Àlex R. ens han parlat de diferents animals que podem trobar a la granja.

L'Izan ens ha parlat del porc i ens ha fet un porquet molt divertit!. L'Ainhoa ens ha portat un llibre fet per ella on ens explicava moltes coses de diferents animals que podem trobar a la granja!

L'Àlex T. ens ha portat una maqueta molt xula i ens ha explicat moltes coses dels diferent animals, el granger, els tractors...
El Joel ens ha explicat moltes característiques de diferents animals de la granja. L'Alba ens ha parlat de la vaca!!La Màriam ens ha parlat de la gallina, el gall i el pollet. L'Astrid de les cabres. Ens han donat informació nova!!
 L'Aoi ens ha parlat del conill. Mireu quina xulada!


L'Òscar ens ha parlat sobre curiositats de diferents animals de la granja. Hem après moltes coses noves!

2 comentarios:

  1. ¡Qué gran trabajo han hecho! Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Gracias Ana! Cada día exponen un par de alumnos y la verdad que lo hacen genial!! Besos!!

    ResponderEliminar