EXPOSICIONS: L'ANTIC EGIPTE

Cada dia un o dos nens de la classe porten informació sobre el nostre projecte i l'exposen davant el grup. La Lucía ens ha portat a la classe fotografies, punts de llibre en pergamí, sorra del desert i ens ha fet una exposició genial!!
L'Haizea ens ha portat unes figuretes fetes de fang,un llibre sobre els Egipcis, sobre paper que simula el papir ens expliquen coses dels nens i els jocs i les joguines. Ens ho ha explicat molt bé i ens ha agradat molt!!
La Paula ens ha portar un pergamí preciós, una figureta d'un gat ja que era l'animal sagrat, un escarabat com amulet i uns dibuixos que ens ha anat explicant.Estem aprenem molt amb tot el que ens estan ensenyant!!.
El Joan Calderón ha portar en una cartolina uns dibuixos que ens ha anat explicant. Hi havia el desert, palmeres, camells, piràmides, el riu Nil, cocodrils,un gat sagrat, una esfinge... L'ha explicat molt bé i ens ha agradat molt!!
El Joan Torres ens ha portar duess cartolines plenes d'informació. En una d'elles ens ha explicat l'escriptura a Egipte amb una sorpresa!! El nom en jeroglífic dels cococrils, el seu i el meu!!. En l'altra cartolina ens ha explicat on està Egipte, el riu Nil on ha posat una barca i ens ha explicat que al morir els egipcis anaven al cel en barca. També ens ha parlat dels diferents Déus. Una exposició molt maca!!
El Xavier ens ha portat un escarabat com amulet, una piràmide molt xula feta amb cartolina,un punt de llibre molt maco. En dos fulls amb fotos ens ha explicat sobre les piràmides, on ficaven als faraons quan morien i els convertien en mòmies que anaven dins un sarcòfeg. També ens ha parlat de l'escriptura, els pergamins i qui eren els escrives. Estem aprenenm molt!!! Ha està genial!!!
L'Izan ens ha explicat els animals sagrats de l'Antic Egipte. Ha parlat de la vaca, la serp, el cocodril i el gat. Cada dia aprenem més cosetes!!
L'Ainhoa ens ha parlat de la bandera d'Egipte, el mapa, el riu Nil, d'animals sagrats com el cocodril i el gat, les piràmides i els faraons. També dels temples, els faraons i les mòmies. Ha sigut molt interessant!!
La Nora ens ha parlat del riu Nil, les piràmides, l'escriptura que utilitzaven, la vestimenta que utilitzaven, les mòmies i els sarcòfecs.Ens ha fet de fang un sarcòfeg i una mòmia. Mireu quina xulada!!.
L'Àlex ens ha parlat del riu Nil,les piràmides, els faraons i les mòmies. Estem aprenem molt!!
L'Hermes ens ha portat unes piràmides mot xules!, un amulet i un llibre sobre Egipte. En un full ens portava una explicació la qual ha fet super bé!
L'Aroa ens ha portat una piràmide molt sula i a cada cara una foto que anava explicant i ampiant informació. Ens ha parlat dels sarcòfags i les mòmies,de l'escriptura, dels faraons,d'Egipte.Ha estat genial!
L'Unai ens ha portar informació sobre les efixs. Ens ha explicat que la de Gizeh té el cap humà i el cos d'un lleó. Mireu quina xulada!
L'Omar ens ha portat llibres sobre Egipte on hem vist unes fotos molt maques, unes cartolines amb molta informació i unes fotos d'un viatge que van fer e seus pares a aquest país. Ens ha agradat molt!!
La Lucía Jiménez ha portat una disfressa mot xula, en un cartró ha dibuixat un faraó i per darrere informació sobre els déus, els animals sagrats, faraons, guerres, mòmies... També ha portat una maqueta on hi és el riu Nil el desert, palmeres, cocodrils, una faluca, camells, piràmides i una esfinx.I per últim també ha portat una cartolina amb informació sobre invents entre altres coses. Mireu quina xulada!!
La Marta ens ha explicat com vestien els homes i les dones en Egipte i també que s'untaven amb olis perfumats. Ha sigut molt interessant i cada dia aprenem més cosetes!!!
El David ens ha portat molta informació del projecte: piràmides, el riu Nil, sarcòfags, jeroglífics, la pedra rosetta... Ens ha agradat mot les fotos que ens ha portat i ens ha explicat sobre una excursió que ha anat amb els pares i uns amics el cap de setmana. Han anat al campus arquològic! mireu quina passada de fotos!!
L'Ona ens ha portat un sarcòfag i una mòmia a dins super xules!! Mireu quina meravela!!Ens ha agradat molt!!
La Martina ens ha portat una careta molt xula de Tutankamon, una piràmide i un escarabat. En la cartolina portava fotos amb molta informació que ens ha anat explicant mot bé!. Ens ha parlat d'Egipte,el riu Nil,els pescadors i els que conreaven el camp,els jeroglífics, que tenen tres estacions al seu caendari, els amulets,les piràmides, els esclaus, Cleopatra,els sacerdots, les mòmies, els canopis i els sarcòfags. Mireu quina xulada!!
La Marina ens ha explicat què eren les piràmides, quins animals havien en el riu Nil, animals sagrats, mómies, sarcòfags, els faraons... Mireu quina xulada!!
El Gonzalo ens ha portat una cartolina molt xula!Hem après que feien malabars jocs de lluita, balls i esports. Jugaven amb pilotes i ninos de lli.També tenien joguines de pedra i fusta.
La Clàudia ha portat una disfressa molt xula d'egipcia. Ens ha portat un papir amb el seu nom escrit en jeroglífic, una faluca i un sarcòfag amb la mòmia!!. Ens ha explicat moltes coses com l'alimentació que tenien amb hortalises, llegums,cereals, fruites, mel, com feien la cervesa etc. També ens ha parlar del riu Nil, dels conrreus al seu voltant i la pesca. Ha estat una exposició molt xula!!
L'Hugo ens ha parlat del Riu Nil i els animals que podiem trobar. També de l'escriptura dels egipcis i ha portat el seu nom i cognoms en jeroglífic.Ens ha explicat una mica sobre les piràmides, els camells i què eren els sarcòfags i les mòmies.
El Diego ens ha parlat de l'escriptura egípcia, ls jeroglífics, dels símbols, els animals sagrats i els faraons!!Mireu quina xulada.
La Lucía Tardío ens ha portat una piràmide i un escarabat per ensenyar als companys. Ha fet un dossier-llibre sobre l'Antic Egipte on ens explica que els camells són animals que estan en Egipte, on és aquest país i informació sobre el riu Nil. Les piràmides, els animals sagrats i les esfinxs.

6 comentarios:

  1. Que buenos!!!...fue muy divertido preparar el proyecto...buscar informacion, libros...elegir lo que queria exponer...elaborar cositas de apoyo....y ...ensayar la exposición...muy diver y ludico. Merci

    ResponderEliminar
  2. Están aprendiendo mucho y las exposiciones son muy divertidas y nos lo pasamos super bien!! Graciasssss por la vuestra gran implicación!!

    ResponderEliminar
  3. Xulíssimes i molt interessants totes les exposicions, fa goig veure les seves caretes mentre expliquen als seus companys tot el que saben de l´Antic Egipte. Genials!!!!

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Sí Mónica, estem aprenent mot i ens ho passem molt bé!! Gràciessss

    ResponderEliminar
  6. Moltes gràcies a tots els pares i mares per la seva implicació alhora de preparar les exposicions amb els seus nens i nenes!!

    ResponderEliminar