DITA DE LA TARDOR

Cada mes treballem diferents dites i aprofitant que ha començat la Tardor, a l'octubre una de les dites que treballem és "A la Tardor, ni fred ni calor". Primer l'ordenem a la pissarra, després la retallem, l'enganxem al full i la copiem. Us deixo alguns exemples!!

8 comentarios:

  1. Muy buena forma de trabajarla. Un saludo.

    ResponderEliminar
  2. Ana les gusta mucho ordenarla en la pizarra y al recortarla y pegarla en el folio se han de fijar mucho para hacerlo bien. Gracias! Besos

    ResponderEliminar
  3. Aquesta dita em sona...molt xula la idea!!

    ResponderEliminar
  4. Si la verdad es que recortar- pegar y escribir es distinto que hacer por lo que supongo que se les hace más ameno el trabajo en sí, ...ya sea por hacerme idea...y ...si no es mucho preguntar, ¿es una mañana entera de trabajo?

    ResponderEliminar
  5. Pedro és una manera de treballar les dites on veus com retallen, si saben organitzar-se en el paper, si posen les paraules ordenades... Es treballen moltes cosetes en un mateix exercici!.
    No hem estat tot el matí!! Ara que encara no saben com funciona anem poc a poc, pas a pas, però tot i així els meus cocodrils són uns campions i en dues hores que tenim seguides de suport (amb altra companya que es porta un petit grup) ho hem fet ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí que son unos campeones!! y como bien dices se trabajan muchas y diferentes cosas en un mismo ejercicio, que dicho sea de paso, me ha gustado mucho.

      Eliminar